vos|seo
tekst en web
info@vosseo.nl|06 204 28 971

wie?

Wie is Vos|seo tekst en web?

Vos|seo is het bedrijf van Gerti Vos, een gedreven tekstschrijver, (web)redacteur en content manager. Ik houd van werken met tekst en taal op alle mogelijke manieren. Deze passie ontdekte ik tijdens mij studie Antropologie. Daarom ben ik mij na mijn studie gaan specialiseren in het verwoorden van complexe boodschappen voor een breed publiek. Ik geniet er steeds opnieuw van als ik me mag verdiepen in een onderwerp om er vervolgens een begrijpelijke en prettig leesbare tekst over te schrijven.

Passie voor taal

Ik werk voor diverse opdrachtgevers en schrijf voor hen verschillende soorten teksten. Dit varieert van webteksten tot leerboeken, met alles wat daar tussen zit. Daarnaast redigeer en corrigeer ik ook teksten. Juist die variatie houdt me scherp en maakt dat ik bijblijf op mijn vakgebied.
Voor grote opdrachten of klussen die niet geheel binnen mijn expertise vallen werk ik samen met andere zzp'ers. Hierdoor heeft u als klant altijd precies het juiste team voor uw opdracht.

Netwerk van Vos|seo tekst en web

Josine Voogt Fotografie
Wie Maakt het - grafisch ontwerp
E-Fox Web Building - internetbureau
B Business Energy - tekst en advies
Van Stel voor Teksten
Tas Erbij - tekst en webredactie
> Ingrid Mersel - tekstcorrectie en persklaar maken

Vos|seo tekst en web is lid van Tekstnet, beroepsvereniging voor tekstschrijvers in Nederland en Vlaanderen. Een toelatingsprocedure garandeert dat de leden voldoen aan hoge standaarden op het gebied van tekstkwaliteit, klantgerichtheid en adviesvaardigheden.