vos|seo
tekst en web
info@vosseo.nl|06 204 28 971

waarom?

Als kind was ik een echte boekenwurm. Het fascineerde me dat je door lezen nieuwe werelden kon ontdekken. Dat simpele woorden, op de juiste manier met elkaar verbonden, een nieuwe werkelijkheid schetsten die anders verborgen zou blijven. Op zoek naar nog meer nieuwe werelden koos ik na de middelbare school voor een studie Culturele Antropologie.

Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat ik goed was in het verwoorden van complexe onderwerpen in duidelijke en begrijpelijke teksten. Ik kreeg lovende commentaren en goede punten voor mijn werkstukken. Met mijn bul op zak besloot ik om hiervan mijn werk te maken.

Inmiddels zijn we jaren verder, maar de passie voor tekst en taal is gebleven. Ik word nog steeds erg enthousiast als ik zie dat de teksten die ik schrijf werken en de boodschap die erin zit overbrengen. Benieuwd wat ik voor uw organisatie of bedrijf zou kunnen betekenen? Bel me voor een vrijblijvende kennismaking!